dariknews.bgПатриархът на Москва и на цяла Русия Кирил призова в обръщението

...
dariknews.bgПатриархът на Москва и на цяла Русия Кирил призова в обръщението
Коментари Харесай

Патриарх Кирил призова хората да не се поддават на силата на злото

dariknews.bg

Патриархът на Москва и на цяла Русия Кирил  прикани в обръщението си във връзка Възкресение Христово хората да се научат да побеждават злото и да не поддават на неговата мощ, съобщи ТАСС. Патриархът  призова още вярващите да обичат тези, които ги заобикалят.
Руският президент  Владимир Путин участва на Великденската литургия , ръководена от съветския патриарх Кирил в катедралния храм „ Христос Спасител “ в центъра на Москва, оповестява Ройтерс. Путин се причисли към вярващите на среднощната литургия. На нея участваха и  министър председателят Дмитрий Медведев и брачната половинка му Светлана .
 
В храма беше донесен Благодатният огън, който през вчерашния ден се разгоря над Божи гроб в храма Възкресение Христово в Ерусалим.

В нощта против неделя православните църкви и катедрали по света бяха огласени от празничен звън на камбани, отбелязващи възкръсването на Христос. След нощната обиколка към храмовете  вярващите се поздравиха с „ Христос Воскресе! “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР